PIZZERIA MARGARITA

PIZZERIA MARGARITA

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 611 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzeria Margarita. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 21:14 Vraiment, vraiment, vraiment délicieux et surprenant ! Livraison (sous une pluie battante) rapide et très sympathique. Je recommanderai !
18 sep 2022 om 19:52 Perfecte kwaliteit en service
18 aug 2022 om 22:13 Lekkere pizza!
17 aug 2022 om 22:25 Zeer lekker!
24 jul 2022 om 20:29 the delivery guy when he came was angey like he bring my food for free
6 jul 2022 om 2:30 Zeer lekkere en verse pasta’s. Absoluut de moeite waard. Wij bestellen zeker opnieuw .
19 jun 2022 om 22:30 Perfect..... zoals altijd
16 mei 2022 om 21:55 Zeer lekker en snel geleverd!
16 mei 2022 om 18:19 Duurde wat lang, maar ze hebben echt alles goed gedaan en keurig opgelost. Pizza waren warm en goed volgens de norm. Geen hoogvlieger maar wel lekker
5 mei 2022 om 21:28 het was lekker
25 apr 2022 om 11:00 Alles slecht!
24 apr 2022 om 14:47 ik had iets besteld en had een verkeerd gerecht gekregen, het was wel lekker maar jammer dat je uitkijkt naar iets compleet anders.